Új nemzedék

Az új nemzedék blog új irányokat és lehetőséget szeretne mutatni, nem csak a magyar közélet, hanem a nemzetközi politika számára is.

Új nemzedék, új politika, új eszmék

2013.02.23. 10:09

Orbán Viktor beszéde egyenlő a hazugság politizálás folytatásával

Elemezgetik Orbán Viktor beszédét és próbálnak belőle politikai tőkét kovácsolni... ki így, ki úgy. De most nézzük meg mi a jelenlegi helyzet objektív szemüvegen keresztül:

Orbán Viktor és a FIDESZ-KDNP alapvetően arra kaptak felhatalmazást, hogy elszámoltassák az MSZP bűneit, amiből semmi sem lett, semmi sem lesz. Sem Gyurcsány Ferenc, sem a szemkilövetők, senkinek nem fog egy haja szála sem görbülni, egyszerű és nyilvánvaló okokból. Ugyanis FIDESZ-KDNP-MSZP koalíció van, melyet egy és ugyanaz a külföldi gazdasági kör finanszíroz. Nem lesz itt semmi.

Gazdaság: Nulla. Olyan kurva egyszerű lenne helyretenni a dolgokat, mondjuk jó fizetés biztosításával, amihez ráadásul nem kellene semmi mást tenni, mint a régóta ígért adócsökkentést valóban beváltani és nem holmi gazdagokat támogató baromságokkal trükközni. Miközben ha valaki elmegy dolgozni, tisztességes munkát végezni, még mindig sokkal inkább az államnak dolgozik, több mint fizetése 60-70% adóra megy el, amiért cserébe jóformán semmit sem kap.

Egy rossz szava nem lehet senkinek azokhoz a fiatalokhoz, akik úgy döntenek, hogy kimennek külföldre! Minek maradjanak? Finanszírozni a férgek élősködését?

Azok számára, akiknek még mindig nem világos elmondom: Nem létezik olyan, hogy fülkeforradalom. Csak olyan, hogy FORRADALOM. Senki nem fog értünk semmit sem tenni, csak az van, amit mi magunk érünk el. Fotelből nem lehet forradalmat csinálni.

Orbán Viktor minden olyan eszközzel élt beszéde során, amellyel pozitívan fényben jelenítheti meg magát és pártját, de mint korábban is, a szöveg nincs összhangban a valóssággal. Ez ugyanaz a hazugságpolitizálás, amit az elmúlt 20, de talán már 30 évben is ehetett a hazai nagyérdemű.

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://ujnemzedek.blog.hu/api/trackback/id/tr795099730

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hoplita 2013.02.23. 12:17:37

Így van...forog tovább a verkli, ugyanazok tekerik, ugyanazok megbízásából.

A lámpavas az egyetlen gyógymód erre...

rdos · http://h2o.ingyenweb.hu/tema/6.html 2013.02.23. 20:38:45

Adok egy másik linket is. Nem biztos hogy igaza van a szerzőnek, de sok dolgot érthetőbben magyaráz, mint a fősodratú történelem, akarom mondani agitPRop.

www.angelfire.com/realm3/hmult/IIvh/IIvhhern1.htm

Boli másik blogon adott linkje, ha elkerülte volna a figyelmed:

www.angelfire.com/realm3/hmult/IIvh/IIvhhern1.htm
süti beállítások módosítása